Välj en sida

Byggfirma Garpenberg

Folkare Bygg – byggfirma Garpenberg

Folkare Bygg, en byggfirma i Garpenberg, Sala, Hedemora och Säter, erbjuder flexibla och högkvalitativa tjänster. Oavsett om det handlar om reparationer, takarbeten, ombyggnader eller tillbyggnader, kan du lita på oss för att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Bygglösningar du kan lita på

Folkare Bygg är en mindre, smidig och flexibel byggfirma förankrat i Folkarebygden runt Avesta i södra Dalarna. Vi erbjuder högkvalitativa byggtjänster i Avesta, Sala, Hedemora och Säters kommuner. Vårt fokus ligger på reparationer, ombyggnader och tillbyggnader, och vi erbjuder även takrenoveringar och möjligheten att utnyttja ROT-avdrag. Med över ett decennium av erfarenhet levererar vi alltid projekt av högsta kvalitet.

Folkare Bygg grundades 2008 av Lars Odeling, som även är företagets nuvarande ägare. Lars har yrkesbevis som yrkesarbetare, har genomgått yrkesteknisk högskola och har arbetat med byggplanering, arbetsledning samt som behörig byggyrkeslärare i över tio år. Vår gedigna erfarenhet och expertis säkerställer att varje projekt utförs professionellt och noggrant.
Byggfirma Garpenberg

Små & stora uppdrag

Inget projekt är för stort eller för litet för Folkare Bygg. Vi hanterar allt från delrenovering av tak till stora renoveringar av hus samt nybyggnationer, alltid med samma höga standard och engagemang. Oavsett uppdragets omfattning kan du lita på att vi levererar resultat som överträffar dina förväntningar.

Anpassade Bygglösningar

Vi erbjuder skräddarsydda bygglösningar anpassade efter dina specifika behov och önskemål. Från första konsultation till färdigt resultat arbetar vi nära dig för att säkerställa att varje detalj blir precis som du vill ha den. Vårt mål är att skapa hållbara och funktionella lösningar du kan njuta av länge.

Hög Kvalitet och Pålitlighet

Kvalitet och pålitlighet är kärnvärden i allt vi gör. Våra erfarna hantverkare använder de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa perfekta resultat. Vi håller alltid våra tidsplaner och budgetar, vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela byggprocessen. Med Folkare Bygg får du en partner som bryr sig om ditt hem och dina behov.