Välj en sida

Tjänster

Kvalitativa byggtjänster

Folkare Bygg erbjuder ett brett utbud av byggtjänster i Avesta, Sala, Hedemora och Säter. Vi specialiserar oss på reparationer, ombyggnader och tillbyggnader, alla utförda med högsta kvalitet och noggrannhet. Oavsett om du behöver renovera ett rum, bygga om köket eller lägga till ett nytt utrymme, kan du räkna med att vi levererar skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov.

Utöver detta arbetar vi en hel del med takarbeten, både plåt- och tegeltak. För kunder som inte vill eller har möjlighet att renovera hela taket på en gång, erbjuder vi även delrenoveringar. Oavsett om det handlar om att byta ut enskilda takpannor eller att reparera plåtdelar, kan du lita på vår expertis och noggrannhet.

Vi erbjuder även ROT-avdrag och samordnar projekten med andra yrkesgrupper för att säkerställa en smidig och effektiv process från start till mål. Med vår erfarenhet och vårt engagemang ser vi till att varje projekt genomförs inom avtalad tid och till din fulla belåtenhet. Kontakta oss för kostnadsfria hembesök och offerter!